|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنما | تقویم | بازي هاي انلاين | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
ثبت نام سریع
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
کنترل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
سپاس ها: 23,354
سپاس شده 10,099 در 3,094 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با تغییر نام یک فولدر جدید در ویندوز سون (7) و افزودن یک پسوند خاص به انتهای متن آن می توانید درست در همان نقطه هر کاری که می خواهید با سیستم بکنید.از تغییر شکل موس گرفته تا ایجاد پارتیشن جدید در هارد درایو. این ترفند همچنین در وینددوز ویستا هم در نگارش 32 بیتی کار می کند و در برخی نگارش های 64 بیتی آن ایجاد مشکل می کند.برای ورود به حالت فوق مدیر در ویندوز 7 یک فولدر جدید در هر کجای سیستم خواستید بسازید و نام آن را به مقدار زیر تغییر دهید : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C** اینکه این پسوند چطور کار می کند مشخص نیست . گفته می شود که این اسم پیچیده ، شناسه گروه فوق مدیر باشد.به هر حال ترفند جالبی است که در سایت CNET آمده است که در صورتی که این فولدر را در سیستم جستجو کنید تمام فایلهای تنظیمات ویندوز چنین پسوندی دارند. گویا این پسوند ها همانند کلید در پشتی (Backdoor) برای مایکروسافت عمل می کنند و به کمک این فولدرها می تواند کنترل سیستم ها را در بدترین شرایط نیز به دست بگیرد. برای راحتی شما دوستان اسم این فولدر رو در یک فایل متنی در ضمیمه قرار دادم.
T☆қe ©@®ҿ Your$elf! ☆£w@ys ße$ide... cºlon-aˢƚeɾiˢқ [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] من نه عاشق بودم و نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم بودم و يك حس غريب كه به صد عشق و هوس مي ارزيد من خودم بودم و دستي كه صداقت مي كاشت گر چه در حسرت گندم پوسيد من خودم بودم و هر پنجره اي كه به سرسبزترين نقطه بودن وا بود و خدا مي داند ، بي كسي از ته دلبستگيم پيدا بود من نه عاشق بودم و نه دلداده به گيسوي بلند و نه آلوده به افكار پليد من به دنبال نگاهي بودم كه مرا از پس ديوانگيم مي فهميد "ارسال مطالب سیاسی و مغایر با قوانین [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] ممنوع میباشد" |
|
|
|
| 5 کاربر از پست مفید taty سپاس کرده اند . |
|
|
#2 |
|
کنترل ارشد سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
سپاس ها: 18,424
سپاس شده 23,657 در 7,229 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
علی جان من رو 7 تست کردم جواب نداد شما خودت هم 7 داری امتحان کردی جواب گرفتی ؟؟؟؟
![]() [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
|
|
|
| 4 کاربر از پست مفید Fire Lord سپاس کرده اند . |
|
|
#3 |
|
کنترل سایت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
سپاس ها: 23,354
سپاس شده 10,099 در 3,094 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
سلام
محمد جان من انجام دادم و جواب داد یک فولدر جدید در درایو سی بساز و اسمی که تو فایل متنی نوشتم رو روش بزار اینم عکس درایو سی خودم
T☆қe ©@®ҿ Your$elf! ☆£w@ys ße$ide... cºlon-aˢƚeɾiˢқ [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] من نه عاشق بودم و نه محتاج نگاهي كه بلغزد بر من من خودم بودم و يك حس غريب كه به صد عشق و هوس مي ارزيد من خودم بودم و دستي كه صداقت مي كاشت گر چه در حسرت گندم پوسيد من خودم بودم و هر پنجره اي كه به سرسبزترين نقطه بودن وا بود و خدا مي داند ، بي كسي از ته دلبستگيم پيدا بود من نه عاشق بودم و نه دلداده به گيسوي بلند و نه آلوده به افكار پليد من به دنبال نگاهي بودم كه مرا از پس ديوانگيم مي فهميد "ارسال مطالب سیاسی و مغایر با قوانین [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] ممنوع میباشد" |
|
|
|
| 3 کاربر از پست مفید taty سپاس کرده اند . |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|